Even voorstellen

Wij zijn Martine en Johan  en hebben onze thuisbasis in het landelijke Binderveld.  Midden het schilderachtige Haspengouw en omringd door appel- en perenplantages genieten wij er samen met onze honden volop van de natuur.

Alhoewel honden steeds deel uitmaakten van ons leven, begonnen de echte teckel kriebels in 2006 toen wij Wiebe, een ruwharig dwerg teckeltje, in ons gezin opnamen. Vrijwel onmiddellijk waren wij gehecht aan deze lieve hond die door zijn charme en liefde onze harten veroverde. Zijn plots en vroegtijdig overlijden kwam hard aan en nog steeds is het gemis groot.

In 2014 werd het black and tan reutje, Lex, onze new best mate. Deze onvermoeibare speelvogel is de absolute tegenpool van Wiebe. Een teckel, pur sang, ondeugend, opmerkzaam en met het geheugen van een olifant.

Een paar jaar later kwam Emma. Mijn man houdt van teckels met een rode vacht en viel dan ook als een blok voor deze éénjarige teckel die een nieuwe thuis zocht. Door een gebrek aan socialisatie als puppy was zij een zeer schuchter hondje. Maar al snel groeide haar vertrouwen en momenteel is zij de knuffel van het gezin.

Het teckel duo werd al snel onafscheidelijk en onze droom om zelf een nestje te kweken, groeide gestaag. Na lang beraad besloten wij de stap te wagen en mochten wij in het voorjaar 2018 een eerste keer puppy’s verwelkomen.